Trecerea pragului Dl. Michael Buchholtzer

In noaptea de 10 spre 11 iulie 2014, Dl. Michael Buchholtzer, antroposof din Iasi si fost profesor Waldorf, a trecut dincolo in urma unei boli severe.

Inmormantarea va avea loc luni, 14 iulie, la ora 12, la cimitirul Eternitatea din Iasi.

Cei care l-au cunoscut si-l amintesc pentru blandetea si inima sa buna, pentru dragostea fata de natura (practica alpinismul) si pentru interesul fata de tripartitia vietii sociale. Stim cu totii cat de bine i se potrivesc urmatoarele randuri:

„Bună-starea unei colectivităţi de oameni care lucrează împreună este cu atât mai mare, cu cât este mai mică revendicarea de către individ, pentru sine, a veniturilor din realizările sale, cu alte cuvinte, cu cât mai mult individul cedează aceste venituri colegilor săi de muncă şi cu cât mai mult propriile sale nevoi sunt satisfăcute nu din realizările sale, ci din realizările altora.”

(Știința spirituală și problema socială,Rudolf Steiner)

Michael Buchholtzer este si cel care a tradus cartea „Bazele naturale ale alimentatiei” de Rudolf Steiner.
Sa-i fie drumul luminat!

One Response to Trecerea pragului Dl. Michael Buchholtzer

  1. L-am cunoscut pe Miki in Bicaz in 1975 intr-o imprejurare dramatica pentru mine, cand in urma unei caderi in Santinela de la G. Iadului, a urcat solo primele 4 LC si a facut rapel cu mine un carca pana la baza.A facut asta fara sa ma cunoasca si fara sa i-o ceara cineva.A fost un mare alpinist si un mare OM, IUBITOR DE OAMENI SI NATURA.Din pacate de atunci l-am mai intalnit o singura data (pinn ’79-‘8o la Ref. Costila. Dumnezeu sa- l odihneasca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *